Warning: A non-numeric value encountered in /home3/r49442prem/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560

AncestrybyDNA™

Deslusiti rădăcinile dv. ancestrale cu testul de origine AncestrybyDNA™. Acest test bio-geografic de descoperire a strămoşilor este o modalitate precisă de a descoperi originile tale şi de a afla mai multe amanunte despre istoria familiei tale .

Cele 4 grupe testate :
ADN-ul  ancestral al fiecarui individ provine de la 4 grupe majore. Testarea ADN-ului va oferi un procent care arată cu care dintre cele 4 grupe se potriveşte cel mai bine ADN-ul dv. Testul analizeaza ceea ce noi numim markeri biogenetici pentru a vedea cu care grupuri ancestrale împărtăşiti cei mai frecventi markeri genetici.

Grupul American: populaţia indigena, care a migrat pentru a locui în America de Nord, America de Sud şi America Centrală
Grupul european: Include europeni, populatii din Orientul Mijlociu si Sud asiatice
Grupul est-asiatic: Include japonezi, chinezi, coreeni şi locuitori ai insulelor din Pacific.
Grupul Africa Sub-sahariană: Populaţia – grup de oameni cu rădăcini în regiunea sub-sahariană Africa

Rezultatele testului dumneavoastră de origine

Rezultatele pentru acest test vor fi afişate într-un tabel. Tabelul arată următoarele:

Graficul cu bare: Aceasta arată grupul dumneavoastră ancestral din punct de vedere al celei mai mari afilieri genetice.

Raportul masă: Acest lucru evidentiaza pur şi simplu procentele clare care arată cât de mult ADN împărtăşiti cu fiecare dintre cele 4 grupe importante testate. Procentele pe care le vedeţi vor arăta o estimare clară a strămoşilor tai genetici.

O notă despre aspectul fizic şi strămoşii dv. : pentru a partaja anumite trăsături fizice cu un anumit grup, oamenii de ştiinţă estimează ca o persoana ar trebui să aibă undeva între 30-35 % din ADN în comun cu acel grup. Numărul de gene responsabil pentru caracteristicile fizice este de fapt foarte mic comparativ cu numărul mare de gene care formează întregul genom uman. Acest lucru înseamnă că, pentru a prezenta caracteristicile dintr-un anumit grup, ar trebui să împartă un număr considerabil de gene.

Acest test ADN poate dezvălui într-adevăr unele surprize. S-ar putea găsi că cel mai mult din ADN-ul vostru apartine unui grup cu care nu ti-ai fi imaginat sa ai o puternică afiliere genetica.

Despre test:
Testul nostru costa doar 1320 RON iar rezultatele vor fi gata in 6 saptamani din momentul în care vom primi probele.

Preţul include setul de colectare probe,  certificatul tau personalizat in format PDF şi un manual de rezultate. Prelevarea de probe ADN este nedureroasa, ușoara și rapida.

AncestrybyDNA™ este o buna metoda pentru a începe investigarea originii tale ancestrale. Dacă mergi mai adânc cu cercetarea strămoşilor, atunci poţi opta pentru mai multa profunzime cu teste care pot dezvălui alte aspecte despre stramosi , cum ar fi testarea filiatiei pe linie materna și test de linie paternala.

Comanda>>

Call Now ButtonSuna acum/Call now(8.00-20.00)