Warning: A non-numeric value encountered in /home3/r49442prem/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560
Cat costa un test?

Preturile difera in functie de tipul testului pe care l-ati ales. Va rugam sa vizitati pagina cu informatii despre preturi: Comandati un Kit ADN.

Recoltarea esantioanelor e o procedura medicala complicata ?

Cu siguranta nu. Recoltarea este extrem de simpla si se poate realiza acasa, fara complicatii si fara interventia vreunei persoane specializate, respectand instructiunile pe care le punem la dispozitie. Daca nu aveti nevoie de doctor pentru a va pune, de exemplu, picaturi in nas sau in ochi, atunci nu veti avea nevoie nici pentru recoltarea esantioanelor orale.

Cu toate acestea, daca doriti totusi ca un cadru medical sa faca esantionarea, va putem programa la un cabinet medical din Oradea, sau puteti apela la medicul dv. de familie.

Unde si cand trebuie sa platesc?

Plata se efectueaza prin transfer bancar, prin ramburs la curier, prin Paypal sau numerar la sediul nostru, atunci cand comandati testul. Acceptam plata cu MasterCard sau Visa prin site-urile nostre partenere easydna.ro si homednadirect.ro. Va rog sa tineti cont de faptul ca, fiind vorba de teste extrem de personalizate, acestea nu se pot returna si nu se pot efectua fara achitarea integrala in avans.

.

Testele de paternitate sunt valabile in instanta ?

Dupa cum am aratat, precizia acestor teste depaseste cerintele instantei pentru a putea fi considerate probe stiintifice concludente. Cu toate acestea, in lipsa asigurarii procedurii solicitate de catre instante, respectiv recoltarea esantioanelor in prezenta unei persoane oficiale, respectiv realizarea acestor teste la un institut medico-legal agreat, e posibil ca judecatorul sa nu admita testul in instanta. Pentru certitudine, va rugam sa va consultati cu avocatul Dv.

Recomandarea noastra este sa apelati la un mediator, care va putea redacta acordul de mediere in conformitate cu rezultatele testului, daca acestea sunt acceptate de catre  partile implicate. Acordul de mediere poate fi apoi prezentat instantei competente, care ia act de el si emite o hotarare judecatoreasca bazata pe intelegerea partilor.

Cat de curand voi primi rezultatul testului

De indata ce probele au ajuns la laborator, veti primi rezultatele pentru majoritatea testelor ADN in timp de 5 zile lucratoare. E nevoie de mai mult timp pentru testarea probelor non-standard ( par, guma de mestecat, capete de tigari etc), dar in mod normal rezultatele acestor teste sunt oferite in 7-14 zile lucratoare.

.

Cat de precis este Testul de Paternitate?

Testul de Paternitate efectuat prin compania noastra, este extrem de eficace in a raspunde intrebarilor cu privire la  paternitate. Din moment ce folosim 21 markeri genetici diferiti pentru a construi profilul genetic, iar toata procedura este acreditata conform Standardului ISO  17025, testele noastre sunt de o precizie mult superioara cerintelor instantelor juridice. Rezultatele garanteaza probabilitati mai mari de 99.99% in cazul confirmarii paternitatii, si de 100 % in cazul excluderii.

.

Este posibil efectuarea unui test de paternitate fara probele mamei?

Da, testul de paternitate poate fi efectuat doar cu probele prezumtivului tata si ale copilului, cu toate acestea va sugeram sa includeti si probele mamei, pentru a intari rezultatele.

Voi primi kitul ADN in mod discret?

Da. Veti primi Kitul, la adresa indicata de Dv, intr-un plic simplu, care nu are marcate alte indicii decat  numele companiei noastre ca expeditor. Exista si posibilitatea ridicarii acestuia de la sediul Fancourier din localitatea dv.  Noi am inclus un alt plic simplu cu adresa noastra, pentru a ne expedia probele inapoi.

La ce poate fi folosit un test de zigozitate gemelara?

Exista multe motive din care testele de zigozitate gemelara sunt solicitate, ca de exemplu:

  • Test de curiozitate: Parintii gemenilor sau insasi gemenii doresc sa afle daca ei sunt identici sau nu.
  • Necesitate medicala: In unele cazuri medicale , cand e nevoie de transfuzii de sange si transplat al unui organ, un geaman identic poate salva viata celuilalt. Cunoasterea zigozitatii gemelara in prealabil, este de mare folosinta pentru a actiona la timp in asemenea cazuri.
  • Cercetare medicala: Studiul asupra gemenilor a oferit o informatie de mare valoare pentru comunitatea de cercetari stiintifice. Studiul gemenilor este de mare ajutor la examinarea contributiei factorilor genetici si a mediului in studiul imbatrinirii,studiul bolilor genetice.

Din moment ce probele au ajuns la laboratorul nostru, rezultatul va fi eliberat timp de 5 zile lucratoare.

Cu ce scop poate fi folosit profilul ADN?

Identificarea ADN poate fi folosita in multe domenii beneficiare ca de ex:

  • Pentru protejarea mostenitorilor legali si pentru a asigurara ca ei vor mosteni bunurile D-voastra, prin excluderea pretentiilor false asupra mostenirii.
  • Pentru a asista la cerintele pentru determinarea relatiilor familiale.
  • Pentru a evita exhumatii costisitoare , in cazul posibilitatii de solicitare a profilului ADN al D-voastra.
  • Ca precautie pentru orice reclamatie de identificare ca de exemplu in cazurile de rapire,deces accidental etc.
  • Pentru a asigura utilizarea rapoartelor depozitate in permanenta.
Din ce probe este posibil de a extrage ADN-ul

ADN-ul uman poate fi extras din orice fluid sau tesut corporal (saliva,sperma,sange,par,unghii etc.) De asemenea ADN-ul poate fi extras din orice element care este contaminat cu fluizi corporali (guma de mestecat, capete de tigari, servetele sanitare etc.). Vizitati pagina probelor non-standard ca sa vedeti ce este acceptabil pentru testarile ADN.

Este posibil de a extrage ADN din probe de par?

Pentru extractia ADN-ului din proba de par , cel mai bine e atunci cand firul de par este proaspat smuls din cap si cand folicula de par este inca intacta cu suvita de par, pentru a obtine cele mai bune rezultate de extractie. Rezultatele din probele non-standarde (ca de ex. parul), depind foarte mult de starea probei expediate.Ca exemplu, daca sunt expediate fire de par,este preferabil ca mai mult de 7-10 fire de par sa fie smulse din cap cu tot cu radacina si trimise pentru testare (parul fara radacina sau parul cazut, nu garanteaza rezultate eficace).

Este posibil de a efectua teste de infidelitate prin analize ADN ?

Exista cateva circumstante in care este posibil de a afla, daca o femeie si-a inselat partenerul (sau viceversa). Ca de exemplu, articole de imbracaminte, cearsafuri etc. care contin sperma, saliva sau ceva asemanator care poate fi analizat. Laboratorul nostru ar putea performa un test prezumtiv, pentru a detecta prezenta probelor de sperma sau saliva. Testele ADN, de asemenea pot fi efectuate raportat la o proba martor pentru a determina daca sperma sau saliva apartine persoanei care solicita testul sau unei alte persoane.

Cum se procedeaza daca prezumtivul tata nu ofera probele, dar alt membru al familiei lui, doreste?

Este posibil de a efectua testul de paternitate daca o ruda a prezumtivului tata este testata. In cazul in care doar copilul si ruda prezumtivului tata sunt testate, rezultatele s-ar putea sa nu fie complet decisive. Daca ADN-ul mamei este disponibi pentru testare, rezultatele vor fi mai precise.

Cat timp poate supravietui o proba ADN?

ADN-ul extras din saliva ( sange sau alt material biologic) poate fi pastrat timp de cativa ani. Evident, proba ADN trebuie sa fie depozitata in mod corect. Daca se utilizeaza tampoanele bucale, este important de a lasa betisoarele sa se usuce complet, inainte de a fi plasate in plic, si sa nu fie depozitate in ambalaje de plastic, doar de hartie.

Call Now ButtonSuna acum/Call now(8.00-20.00)