Warning: A non-numeric value encountered in /home3/r49442prem/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560

Instrucţiuni pentru colectarea probelor

 

Înainte de a începe, vă rugăm să citiţi cu atenţie informaţiile furnizate. Asiguraţi-vă că toate secţiunile relevante pe formularul de prelevare a probelor şi pe plicuri sunt completate cu majuscule, împreună cu semnăturile fiecărui participant.

 

Instrucţiuni: În setul Dvs., veţi găsi tampoanele orale în interiorul plicurilor de colectare.

 

Setul de colectare a  probelor poate fi folosit pentru orice tip de test ADN. Kiturile sunt pre-ambalate şi conțin tampoane orale pentru până la trei persoane. Vă rugăm să folosiţi un număr de 4 tampoane pentru fiecare persoană testată.

 

Vă rugăm să citiţi mai jos:

 

  • Este recomandat să nu mâncați, să nu beți lichide și să nu fumați cel puţin o oră înainte de recoltarea probelor cu tamponul bucal.
  • Este important să colecteze un singur eșantion la un moment dat, folosind un set de tampoane şi un plic per persoană.
  • Completaţi informaţiile solicitate atât pe plicul pentru tampoane cat și pe formularul de colectare probe (complet cu semnături de consimţământ).
  • Deschideţi ambalajul şi scoateţi tampoanele. Aveţi grijă să apucați tampoanele de capătul fără bumbac. În niciun moment NU atingeţi capătul de bumbac cu mainile, degetele sau orice alta suprafata.
  • Colectați celule descuamate frecând vârful cu vată al tamponului de colectare probe ferm în interiorul obrazul drept (de 30 ori fiecare sau pentru aproximativ 1 minut). Fiți sigur că frecați tamponul peste întreaga suprafață a obrazului interior . Această acţiune ar trebui să fie fermă dar nu agresivă şi nu ar trebui să fie inconfortabilă. Repetaţi acest proces pentru aceeași persoană cu al doilea tampon.
  • Apoi repetaţi acest proces pentru acelaşi individ cu a doua pereche de tampoane pe interiorul obrazului stâng. Veți pregăti astfel patru tampoane pe persoană ( obligatoriu ).
  • Puneți tampoanele la uscat timp de cel putin o oră , întotdeauna asiguraţi-vă că nu atingeţi capătul de bumbac cu degetele sau cu orice suprafață. Puneți tampoanele direct in plicul colorat, fara ambalajul lor individual (Sfat: puteti pune tampoanele la uscat într-un pahar curat cu capătul de bumbac în sus.). Nu folositi alte ambalaje, in special din plastic.
  • Repetaţi procesul pentru fiecare individ care urmează să fie testat utilizând un alt set de tampoane şi alt plic pentru fiecare persoană.
Call Now ButtonSuna acum/Call now(8.00-20.00)