Warning: A non-numeric value encountered in /home3/r49442prem/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560

In situatiile in care probele prezumtivului tata nu sunt disponibile pentru testare (daca e decedat sau nu doreste sa-si ofere probele), parintii prezumtivului tata pot fi supusi testarii pentru a determina daca ei sunt adevaratii bunici biologici ai copilului. Atunci cand ati ales acest tip de test, este recomandabil de a testa ambii bunici (bunica si bunicul), pentru a obtine cel mai inalt grad concluziv al rezultatului. Daca acest lucru nu e posibil, atunci testul poate fi efectuat si doar cu un bunic.

Rezultatele sunt oferite dupa 3-5 zile lucratoare de la data cand probele au fost primite la laborator. Ambii bunici pot lua parte la acest test, precum si unul din parinti (ca de ex. Mama nepotului implicat). Testul de stabilire a legaturii intre bunici si nepoti are pretul de RON 1499.

Testele de stabilire a legaturii de rudenie sunt de regula solicitate de catre persoane care doresc sa cunoasca daca sunt sau nu biologic inrudite cu alte persoane; posibil din motive legale sau de imigrare, pentru linistea sufleteasca sau simplu din curiozitate. Alte motive de a apela la acest tip de teste includ: pentru rezolvarea problemelor cu privire la custodie sau suportul copilului; confirmarea autenticitatii a unui arbore genealogic; reuniunea unor rudenii care au pierdut contactul; stabilirea unor legaturi de rudenie biologice in cazuri de adoptie sau pentru a ajuta de a confirma legatura de rudenie a unui copil conceput prin metode alternative de reproducere.

Testele de stabilire a cosangvinitatii variaza in mare masura de la caz la caz.

Echipa noastra trateaza fiece caz in mod individual si ajuta clientul de a alege strategia de testare cea mai optima pentru situatia in cauza.

Exista cateva optiuni de testare genetica utilizate pentru stabilirea cosangvinitatii. Acestea includ:

  • Profil ADN, care permite compararea a doua sau mai multe profiluri genetice pentru ca probabilitatea gradului legaturii de rudenie sa fie calculata.
  • Analiza cromozomului Y (Y STR), care asista la determinarea legaturii de rudenie biologica intre masculi prin linia paterna dreapta.
  • Analiza cromozomului X (X –Test), care asista la determinarea legaturii de rudenie biologica intre surori si prezumtivul tata.

La laboratorul nostru partener probele sunt analizate cu sisteme sofisticate de ultima generatie. In functie de complexitatea cazului, rezultatele sunt de obicei oferite  la 3-7 zile lucratoare, dupa ce probele au ajuns la laboratorul nostru. Raportul Stiintific este expediat doar persoanei care a solicitat testul, pentru a ne asigura ca cazul este tratat cu stricta confidentialitate.

Este important sa luati aminte ca testele de stabilire a legaturii de rudenie nu sunt la fel de simple si pe inteles ca testele de paternitate. Dupa ce probele au fost expediate la laborator, rezultatele vor fi gata in 5-7 zile lucratoare. Gradul concluziv al acestor rezultate difera intre <20% in cazul excluderii, sau >80% in cazul incluziunei. Aceasta inseamna ca atunci cand rezultatele obtinute sunt mai mici de 20%, sunteti exclus de a fi ruda biologica a altei persoane. Daca se obtin rezultate mai inalte de 80%, atunci sunteti inclusi de a fi ruda biologica a celeilalte persoane. Cu toate acestea, noi nu garantam ca rezultatele vor cadea in limita acestei gradatii concluzive. In cazul in care, gradatia rezultatului obtinut este mai mare de 20 si mai mica de 80%, atunci rezultatul este considerat neconcluziv si prin urmare, noi sugeram ca alte rude sa fie testate pentru a intari rezultatele. Toate laboratoarele vor oferi aceleasi cifre/rezultate pentru testele de stabilire a legaturii de rudenie.

Call Now ButtonSuna acum/Call now(8.00-20.00)