Warning: A non-numeric value encountered in /home3/r49442prem/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560

Obosit de diete fara niciun rezultat? Dificultati in a va mentine greutatea? Credeti sau nu, genetica şi dieta merg mână în mână! Dacă aţi avut probleme cu pierderea de greutate sau cu menţinerea greutatii, ar putea exista o explicatie în markerii dumneavoastră genetici. Testul ADN Dietă şi nutriţie vă poate ajuta în a înţelege de ce nu puteti mentine sau ajunge la greutatea tinta. Rezultatele sunt disponibile în termen de 4-8 săptămâni.

Rezultatele testelor

Acest test este conceput pentru a vă ajuta să observati atent ingestia normala de alimente, să înţelegem interacţiunea dintre ceea ce mâncam şi structura noastra genetica şi să ofere un plan de dieta recomandat, care vă poate ajuta să vă atingeţi scopurile.
Atunci când primiţi rezultatele la testul veti primi răspunsuri la întrebările care va afectează de ceva vreme. Vei descoperi:

Rata de metabolism a corpului tau, bazat pe profilul tau genetic. Având aceste informaţii este extrem de importanta în atingerea greutatii tinta. Veti primi o foaie despre ce fel de exercitii de rutina funcţionează cel mai bine pentru corpul tau. Toată lumea este configurata un pic diferit, astfel încât aveţi nevoie sa va ajustati specificul personal cu rutina de antrenament.
Dacă corpul tau raspunde bine la un anumit tip de exerciţiu.
Rezultatele contin deasemenea alergiile alimentare detectate în timpul testarii dumneavoastră. Unii oameni au intoleranta la anumite alimente fara a fi conştienţi de acest fapt important.
De asemenea, veţi învăţa despre anumite gene şi modul în care acestea afectează comportamentul dumneavoastră alimentar şi procesul de gândire atunci când vine vorba de anumite alimente. De exemplu, puteţi servi gustari toată ziua, fara sa obtineti satisfacţia de a fi satul – care ar fi cea mai buna abordare in aceasta situatie ?

O notă despre testele noastre de dieta
Testul Dietă şi nutriţie pune un accent considerabil pe atitudinea ta fata de produsele alimentare, cum ar fi ” ciuguleala”, gustul amar, satietate şi bulimie / consum alimentar exagerat..Acest test ADN este foarte valoros pentru persoanele care se straduiesc sa adopte un stil de viata mai sanatos, dar sunt descurajati de lipsa unor rezultate vizibile.
Rezultatele testului sunt disponibile in 4-8 saptamani iar pretul testului este de 1250 lei.

Comandati>>

Call Now ButtonSuna acum/Call now(8.00-20.00)