Warning: A non-numeric value encountered in /home3/r49442prem/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560

Test de linie paternă la 1299 lei
De ce sa nu faci un test de linie paternă să afli mai multe despre vechile rădăcini şi strămoşii tai cu multe milenii în urmă? Cu testul nostru se poate originea ta paternă, originile stramosilor tai pe linie paternă şi modelele de migraţie.

Testarea ADN pentru origine ancestrala paterna

Un test de origini strămoşi este o modalitate foarte bună de a descoperi mostenirea ta genetica pe partea de familie a tatălui tău. Da, un test de origine paternă este testul corect pentru tine în cazul în care doresti să cunosti originile antice ale tatălui tău şi ale înaintaşilor pe linie paterna. Este cel mai precis dar, de asemenea, singurul mijloc de a şti cu adevărat care sunt rădăcinile tale ancestrale preistorice.

Testele noastre de origine, fie pe linia paternă sau un alt test pe care il oferim, au fost folosite de foarte multe persoane in scopuri de curiozitate dar şi de persoanele care doresc să afle mai multe despre originile lor. Frecvent aceşti clienţi au fost motivati si de imposibilitatea de a accesa orice informații semnificative despre originile lor reale. Un test de origine paternă poate fi de asemenea un cadou deosebit pentru tatal tau, pentru o rudă de sex masculin sau cineva despre care ştiţi că are un interes în strămoşi şi genealogie.

Rezultatele dumneavoastră vor fi gata in 4-5 saptamani.
Veti primi:
Hartă de testare linie paternă
Arbore de testare linie paternă

Cromozomul Y şi originea paternă
Cromozomul Y contine toate informatiile despre originea ta paternă. Profund codate în regiuni foarte specifice ale ADN-ului vostru sunt unele informaţii foarte revelatoare despre strămoșii dumneavoastră din vechime. O analiză ştiinţifică folosind tehnologie avansată şi baze de date mari cu înregistrări ale profilurilor ADN ancestrale ne ajută să vă oferim cele mai relevante informatii posibile.
Cromozomul Y este moştenit de la tată catre fiu şi transmis din generaţie în generaţie. Masculii din aceeaşi filiaţie vor avea aceleaşi profiluri pe cromozomul Y.

Rezultatul testului de origine paternă:
Va arata afilierea ta la haplogrupul patern. Toţi oamenii aparţin de un haplogrup( mari ramuri în arborele genealogic vechi). Rezultatul noastre va vor lega de aceste clanuri ancestrale cu care împărtăşesti cele mai multe similitudini genetice.
Pentru a vă ajuta să înţelegeţi lucrurile mai clar şi la un nivel mai profund, veţi avea o explicaţie detaliată a haplogrupului la care aparţineţi.
Va oferimn certificat de înaltă rezoluţie pentru a vizualiza şi urmări circulaţia strabunilor vostri din continentul African în alte părţi ale Europei, Asiei şi restul lumii.
Există un total de 19 haplogrupuri majore in functie de Y-ADN. Vezi lista de haplogrupuri pentru a înţelege mai multe despre caracteristicile fiecaruia.

Femeile pot descoperi strămoşii lor paterni?

Genetic vorbind, ştim cu toţii că femeile au 23 de perechi de cromozomi XX; Adica au un total de 46 de cromozomii X. Testarea filiatiei paterne necesită o analiză a anumitor regiuni pe cromozomul Y, în care informaţiile despre strămoşii nostri paterni este codificata. Putem concluziona astfel că femeile nu pot efectua nemijlocit un test de linie paternă deoarece nu au un cromozom Y. Dacă o femeie vrea să aflaţi mai multe despre strămoșii ei antici, originile lor geografice şi modelele lor de migraţii, tot ce trebuie să facă este sa solicite ca acest test sa fie facut de o ruda directa de sange de sex masculin.(de exemplu unchiul patern) pentru a face testul în numele ei.

Cum se face testul?
Acest test foloseste o metoda de analiza ADN-ului care identifica secvente repetitive (STR). Practic cautam secvenţe repetate sau unităţi pe ADN-ul vostru; aceste unităţi sunt, desigur, neînchipuit de mici în lungime. Apoi ne uităm daca numărul de repetitii se repeta pe ADN-ul vostru. Persoanele cu stramosi diferiti vor avea secvente diferite de repetitie a ADN-ului lor. Testarea STR este de fapt folosită în anchetele medico-legale şi, desigur, pentru testarea ADN ancestral.

Comanda>>

Call Now ButtonSuna acum/Call now(8.00-20.00)