Warning: A non-numeric value encountered in /home3/r49442prem/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560
De ce să alegeţi testul de paternitate prenatal neinvaziv?
Testul neinvaziv prenatal este un TEST fara riscuri. Nu trebuie să va supuneti procedurilor invazive ca amniocenteza sau eşantionarea din vilozitati coriale, care pot pune în pericol viaţa copilul nenăscut, pot induce travaliul timpuriu sau provoca avort spontan.
Cu testul nostru non-invaziv nu vor exista efecte secundare cum ar fi febra, crampe sau scurgere de lichid amniotic, care se pot întâmpla in urma procedurilor invazive.
Prelevarea de probe pentru testul nostru poate fi efectuată de un asistent instruit sau laun laborator de analize local. Nu trebuie să plătiţi taxele ridicate de recoltare catre obstretician pentru a colecta probe .
Testul nostru prenatal non-invaziv se poate efectua mai devreme în timpul sarcinii decat alte teste prenatale invazive. testarea poate fi efectuată la 9 săptămâni de la concepţie (aceasta înseamnă in saptamana 11 de sarcina, incepand cu prima zi a ultimei tale menstruatii).
Vom avea rezultatele gata în numai 7-10 zile lucrătoare de la primirea de probe la laborator.

Specificaţii
Testul nostru necesită doar probele de sânge ale mamei şi un esantion oral de la presupusul tata.. Probele de sânge trebuie să fie colectate de către o persoană având calificarea necesara, utilizând kitul pe care noi il oferim. Costul include setul de colectare probe, cheltuielile de curierat, inclusiv de retur, analizele de laborator şi rezultatul trimis prin e-mail.

Cum functioneaza testul prenatal?
În acest test putem detecta ADN fetal extracelular din fluxul de sânge matern. ADN-ul fetal este izolat analizat folosind echipamente de laborator de ultima generatie. Testul prenatal de paternitate oferă niveluri de neegalat de precizie.
Nu se poate efectua testul daca mama are sarcina gemelara sau în cazul în care presupusii părinţi sunt rude de sânge apropiate.

Call Now ButtonSuna acum/Call now(8.00-20.00)