Warning: A non-numeric value encountered in /home3/r49442prem/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560

Test de sanatate pentru predispoziția genetică la boli autoimune

maginaţi-vă ce ați putea face dacă aţi avea posibilitatea de a afla riscul de dezvoltare a anumitor boli  prin decodarea informaţiilor stocate în ADN-ul vostru! EasyDNA oferă un test genetic inovator pentru a vă ajuta să preluați controlul asupra stării de sănătate şi a bunăstării dumneavoastră. Costul acestui test este RON 1,750.00

Test ADN de sănătate: putere prin cunoaștere

Gândul la îmbătrânire şi la şansa de a dezvolta o boală, cum ar fi cancerul, poate fi înfricoşător, însă prin înţelegerea codului genetic unic cu ajutorul unui test ADN pentru sănătate puteţi afla ce semne sa căutați şi să luați măsuri preventive. Recentele progrese în studiile de genetică asupra predispoziției la boli autoimune au făcut posibil acest lucru.

Anumite experienţe de viaţă pot conduce la dorinţa noastră de a afla mai multe despre moştenirea noastră genetică şi modul în care aceasta va afecta bunăstarea noastră pe tot parcursul vieţii. Mulţi dintre noi sunt motivaţi pentru a-și îmbunătăţi sănătatea, pentru a reduce riscul de boală şi de a ne proteja pe noi înşine şi pe cei dragi. Această dorinţă poate fi declanșată de o boala recurentă în istoricul medical al familiei, care deschide multe întrebări despre propriile riscuri viitoare.

 

Puteti acum să vă testați predispoziția genetică pentru următoarele 34 de afecțiuni:

Sistemul imunitar

Lupus
Boala Basedow ( Graves )
Boala celiacă ( intoleranța la gluten )
Scleroză multiplă
Psoriazis

Afectiuni cardiovasculare şi cerebrovasculare

Anevrism intracranian
Fibrilaţie atrială
Boli de inima
Boli arteriale periferice
Tromboembolism venos

Îmbătrânirea

Degenerescența maculara (nu se testează în momentul de faţă)
Boala Alzheimer
Artrita reumatoida
Osteoporoza

Afecțiuni generale

Obezitate
Migrenă
Diabetul de tip 1
Diabetul de tip 2
Alopecie
Calculi biliari
Predispoziția la consumul de zahar
Metabolismul acidului folic si al vitaminei D
Metabolismul vitaminei B6
Metabolismul vitaminei B12
Metabolismul vitaminei D

Tipuri de cancer

Cancer de vezică urinară
Cancerul de sân
Cancerul colorectal
Cancerul gastric
Cancer pulmonar
Cancerul de prostată
Cancerul de piele
Carcinomul bazocelular

Tulburări oculare (ochi)

Glaucom cu unghi deschis
Glaucom exfoliativ

Rezultatele

Raportul de testare ADN sănătate nu face doar evaluarea  predispoziţiei dumneavoastră genetice pentru condiţiile prezentate, dar se evaluează, de asemenea, riscul în comparaţie cu riscul mediu pentru populaţia generală. Se recomandă să interpretați rezultatul împreună cu medicul sau consilierul genetic, care vă pot ajuta să înțelegeți importanța altor factori care contribuie la apariția acestor boli și condiții, cum ar fi influența mediului, exerciţiile fizice şi dieta. Atât bagajul dumneavoastră genetic, precum şi factorii de mediu externi joacă un rol în dezvoltarea unei boli, de aceea este important să căutați consiliere profesională pentru a vă ajuta să înţelegeți diferenţa dintre cele două.

Cum funcţionează? (câteva considerații științifice)

Folosind cele mai recente tehnologii ştiinţifice, polimorfismele nucleotidelor unice (SNPs) observate în ADN-ul dvs. sunt examinate şi analizate, oferind o imagine a genomului dvs. Aceste date relevă o multitudine de informaţii care sunt utilizate pentru a determina riscul de a dezvolta o serie de condiţii periculoase şi boli, permiţându-vă să aplicați cunoştinţele nou dobândite  la alegerea stilului de viaţă potrivit.

O imagine personalizată asupra sănătății dvs. – ce ”scrie” în genele dumneavoastră

Dacă sunteţi în căutare de soluții pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii dvs. și de a face alegeri mai bune, atunci acesta este testul pe care aveţi nevoie.

Pentru menținerea în formă, în cultura de azi se cheltuiesc o mulţime de timp şi bani pe diete si sala de gimnastica, dar înțelegerea a ceea ce genele dumneavoastră au de spus despre înclinaţia dumneavoastră  spre 34 boli majore este un bun punct de plecare pentru a gestiona starea dumneavoastră de sănătate.

Prin descoperirea  informaţiilor deţinute de ADN-ul dvs. despre tendinţa genetică de apariție a  anumitor conditii medicale, veți fi mai capabil de a vă programa pentru anumite investigații specifice şi de a înţelege mai bine ce modificări ale stilului de viaţă sunt necesare.

Testul este extrem de uşor de efectuat, iar kit-ul de prelevare de probe poate fi trimis în orice locatie din țară, sau poate fi obținut la sediul nostru.       Recoltarea probelor o puteti face de unul singur, în maximă siguranță, în intimitatea căminului dumneavoastră. Toate materialele de care este nevoie pentru a efectua colectarea vor fi furnizate de noi, împreună cu o serie de formulare necesare demarării procedurii.

Tot ce veți avea de făcut va fi să ne returnați prin curier eșantioanele recoltate conform instrucțiunilor pe care vi le punem la dispoziție,iar raportul de 33  de pagini vă va fi trimis prin e-mail în 19-21 de zile lucrătoare.

Fă schimbarea spre un viitor mai bun și mai sănătos chiar astăzi!

Analiza ADN se efectuează la cel mai înalt standard internaţional, într-un laborator de testare acreditat ISO 17025 din străinătate.

Rezultatele testului de ADN vor putea fi valorificate la întregul lor potențial doar sub îndrumarea și cu sfatul medicul dumneavoastră de familie, al unui nutritionist calificat sau al unui consilier genetic. Vă recomandăm cu tărie acest lucru.

Ar fi bine să vă consultați cu medicul dvs. înainte de efectuarea testului. Un medic poate oferi orientări cu privire la următorii paşi care trebuiesc urmați pentru a preveni debutul bolii. Raportul conține deasemenea, reprezentări vizuale şi grafice uşor de înţeles, afişând gradul de risc scăzut, mediu sau ridicat pentru fiecare condiție verificată de acest test.

Cei mai mulţi consilieri genetici provin dintre specialiștii unor discipline variate, inclusiv biologie, genetica, asistenţă medicală, psihologie, sănătate publică și asistență socială. Consilierul dumneavoastră genetic va face rezultatele să fie cu adevărat semnificatie pentru dvs. Rezultatele testelor genetice de sănătate nu sunt simple. Pentru a fi capabil de a face modificări semnificative în viata dvs., pentru a înţelege ce înseamnă cu adevărat predispoziţia genetică şi cum vă puteţi îmbunătăţi sănătatea, este obligatorie supravegherea unui expert. Pe lângă schimbarea stilului de viață si al dietei, puteţi afla despre riscurile familiale, despre factorii ereditari, despre implicaţii și consecinţe, precum și despre modul cel mai potrivit de a vă adapta şi gestiona viaţa. Cel mai bine ar fi să vă informați consilierul genetic despre testul ADN de sănătate. Aceşti profesionişti vă pot  furniza informaţii referitoare la cazul dumneavoastră, ei nu vor lua decizii în numele dumneavoastră. Comanda aici

 

Call Now ButtonSuna acum/Call now(8.00-20.00)