Warning: A non-numeric value encountered in /home3/r49442prem/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560

Serviciul nostru de testare infidelitate oferă certitudini ştiinţifice despre sexul şi identitatea donatorului probelor biologice analizate. Testarea se realizeaza în laboratoare foarte avansate acreditate ISO 17025 pentru precizie şi fiabilitate.
Testarea probelor pentru infidelitate
Se pot testa literalmente zeci de mostre de ADN, inclusiv mostre de păr, prezervative, pete de material seminal, pete de sânge si multe altele. Suntem în măsură să vă ajutam cu cererea dumneavoastră, deoarece avem, prin partenerii nostri, o vastă experienţă de lucru cu surse alternative de ADN prin serviciile noastre de testare medico-legale.
Este important să reţineţi că nu toate probele vor fi acceptate. În cazul petelor, va trebui să decupati zona pătată de material. Vă rugăm contactaţi-ne pentru o consultare amănunţită cu echipa noastră de asistenţă clienţi in legatura cu orice probe aveţi de gând să trimiteti.
Cum functioneaza un test de infidelitate?
Modul cel mai comun este prin examinarea petelor pe lenjerie, lenjerie de pat sau haine. Alte probe care pot fi trimise includ prezervative folosite, pad-uri de igiena feminina etc.
În primul rând putem verifica acest articol de îmbrăcăminte pentru a stabili daca contine urme de la sexe diferite; Acest lucru este realizat prin profilarea oricaror pete găsite sub lumină UV şi examen microscopic pentru urme de ADN-ul feminin şi masculin. Proba ar putea contine ADN masculin, feminin sau un amestec de ADN de la diferite persoane. Apoi putem compara orice ADN găsit cu o proba martor obtinuta prin recoltare orala pentru a vedea daca ADN-ul identificat apartine sau nu persoanei care furnizeaza proba martor.

 

Este important de înţeles că o companie de testare ADN ofera raspunsuri stiintifice. Un test ADN de infidelitate poate să vă indice dacă o mostră de ADN contine ADN de sex masculin sau feminin sau dacă două mostre diferite de ADN aparţin acelaşi individ. Nu putem însă concluziona dacă infidelitatea a avut loc efectiv sau nu. Rezultatele sunt certe şi veţi avea nevoie de ele pentru a face propriile deducţii şi concluzii.

Call Now ButtonSuna acum/Call now(8.00-20.00)